Oj, var ett tag sen?

Hallååå.

Nu tänkte jag börja skriva igen efter ett bra tag uppehåll med skrivandet hehe.
Har inte hänt så mycket ändå, har iaf börjat skolan på komvux, kom in där i januari som var.
Nu har jag sökt även till Höst terminen som börjar i Augusti.

Jag och Andreas har varit förlovade i 6 månader nu, och tiden går fort.
Har sagt upp lägenheten för att sedan flytta in här hos Andreas. Så det kommer bli skoj.


Nu idag så ska vi åka på Ica maxi och Willys med Natta och Berglund, lär väl bli dollar på samma gång o kika efter några tavlor o så. Lägger nog in en bild senare på vad vi köpte!=) Betalade även räkningarna idag så det är skönt o slippa dom på axeln.

I helgen blir det antagligen hem till andreas pappa eller så stannar vi hemma och går på Bio på fredagen. Annars så blir de nog lugnt om inte någon öl på lördagen, men de får vi se.
Jag vet inte om de är brasan man tänder på måndag eller om de är på söndag? Tänkte mest på de är ju sista april och det är ju på måndag haha :P Äh ja vette fan. Får väl se vad folk säger & gör. :)


Just nu sitter jag o kikar runt på massa jobb på arbetsförmedlingens hemsida, men finns ju förfan inget vad jag gillar, och om ja gillar något så äre antagligen körkort som är ett krav eller så är det något annat.
Jag menar, jag har ju gått halva omvårdnads programmet uppe i härnösand, och de borde ju finnas mycket jobb inom det eftersom de är många som går på semester nu i sommar. Men inte fan hitta ja nåt ^^
It´s sucks as.

Jaja. Ska väl göra mig klar nu och sen åka och hämta andreas.
Så tack för mig, skriver nog lite mer sedan :)

Hejsvejs.



RSS 2.0