Bloggaa!!!

Tjääna.

Var ett tag sen sist jag bloggade så nu får ja skärpa mig!;p
Helgen har varit super bra iaf, åkte till härnösand på torsdagen med älsklingen. Bio på fredagen och Bittens efter de. Lördag, beställde vi hem mat o bara kikade på film o myste. Och idag åkte vi hem till Andreas igen. Så nu sitter man här igen i Sundsvall.

Blir nog sängen snart, är lite små trött.¨
Känner mig ganska less för att blogga känner ja...

Så hoppas ni haft en bra helg iaf. Så skriver jag väl imorgon!
Natti!

Mys Måndag.

Hellu!:)

Vaknade upp hemma hos Bellisen, gjorde inte så mycket. Hon drog mig upp ur sängen för att gå ut o knäppa massa kort. Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Träffade Andreas på ica, mycket mysigt o träffa han. Gick upp till han och sen badade vi o kikade på film.

Nu sitter vi i soffan o inte gör så mycket, bara mys hela kvällen. Ska bli så underbart o sova brevid han i natt. Var så länge sen. Det känns så bra allting nu igen, allting har fallit på plats, alla pussel bitar.


Ska till Bella imorgon en snabbis o knäppa fler foton, om andreas tillåter mig att gå ut vill säga, haha ne skämtar bara haha!;D Jaoooo. Har inte så mycket mer att säga, men allting känns bra.
Och haft en bra dag o kväll hittils.

Hejsvejs!:)


Ett kort sen idag då vi var ute o fotade.

En mycket bra kväll.

Tjosan.

Senaste inlägget skrev jag att vi skulle gå o möta Tino och hans kusin, vi gick och åt först fast de vart inte en kycklingsallad denna gång, vart ju en kebabrulle ändå hehe!:)
Men efter det så gick vi på Ica, sen upp till Tino och bara satt o umgicks. Kom hem för typ en halv timme sen.

Nu ska jag installera ett spel som heter "The settlers, heritage of kings" Sen ska jag invänta ett samtal ifrån Andreas, sen blir de lite spel. Och sen natta kudden som vanligt sisåhär på kvälls sidan!:)

Natti


Söndag.

Hallå.

Denna dag har varit faktiskt mycket bra.
Började med att vakna runt 12, och sen klä på sig m.m fixa ordning sig. Sen bestämde jag och Amanda att vi skulle träffas på stan och ta en fika, det var mysigt. Var på stan ungefär 1 timme, lite mer kanske. Var ett tag sen man träffade henne, så mycket har ju hänt sen vi sågs, så det var mycket prat om allt möjligt!:)
Sen så skjusade hon mig tillbaka till Bella.

Jag & Andreas har hittat tillbax till varandra igen, och det känns jätte skönt. Mycket bra faktiskt! Har varit ifrån varandra i snart 4 veckor, så det ska bli lite nervöst o träffas igen!:) Men det känns bra helt enkelt mellan oss nu. Och visst, folk får tycka o tänka vad dom vill. Men det är ju både jag och Andreas som ska må bra. Sen vad alla andra tycker lägger vi på döv örat på. Så till veckan blir det bio med han och bara mys.

Nu ska jag & Bella snart möta upp Tino och hans kusin o äta nåt, kycklingsallad lär de nog bli för min del som vanligt hehe!:) Sen blir de väl någon film hemma hos han. Sen hem hit igen till Bellisen.

Så ser min Söndag ut, och har varit en kanon helg.
Hoppas det ha varit det för er också!:)


Hejsvejs!


Lördag.

Hejsvejs.

Denna dag har  fan varit stört skön! Har absolut inte gjort någonting bara chillat och kollat på tv. Spelat lite poker på fejjan m.m. Bellisen ska festa ikväll, och jag vägrar fan festa idag hehe. Tänker bara slappa o bara vara , sådeså!:D Jag må va tråkig isf, men de skiter jag fullständigt i ^^ Har en jävla mensvärk o är inte på humör för att vara sällskaplig! :)

Imorgon blir det inget speciellt heller, vädret suger antagligen imorgon också så det blir inge stekning då heller på dyket men men. Man får göra dagen som man vill att den ska vara. :)

På måndag kommer en viss person hem, och som jag har saknat! Huva.. Kanske bio också till veckan, vilken film det blir de tar vi då när vi kommer fram!=) Om det inte är någon bra film som har premiär förstås!:)


Nu blir det lägga sig i soffan o bara vara som sagt. Så hoppas ni alla ha haft en bra lördag idag, och forsätter att vara det nu på kvällen!:)

Hajsvajs.



Fredag kväll.

Hallo!:)

Klockan är då 23:10 och jag skulle skriva ett till inlägg ikväll innan jag går och lägger mig!:)
Bellas katt har blivit sjuk, och finns ingenting vi kan göra eftersom tiden är som den är och det är på en fredag! Måste vänta tills imorgon bitti o ringa till veträneren. Man blir ju orolig för man kan inte göra så mycket heller. Man känner sig ganska hjälplös.
Sitter och kikar på prisessans dagbok nu på fyran, men är ju så sjukt mycket reaklamer, så det förstör ju hela filmen. Man blir ganska less på sånt. Dom kan väl iaf ta bort reaklamerna på filmerna!

Denna helg ska vara lugn för min del, ingen pilsner eller något annat med alkohol ska jag ha.
Har den fina veckan också, så är ju inte så roligt för min del att va på en fest då. Så nej tack!

Imorgon ska jag nog följa med Bella till vetrinären med Trixi, sen blir det ica eller någon kiosk för att köpa snus. Sen om det blir stek väder som jag antar att det inte blir, men iaf man kan hoppas så kanske man kan gå på dyket sola lite, kanske bada det beror på vad vädret säger. :)

Nu ska jag nog forsätta o kika på filmen tills ett samtal. Sen blir det mer film tills man inte orkar hålla ögonen öppna.


Lägger ut några bilder på dom flesta som betyder i mitt liv.  



 Godnatt och sov så gott! Natti

Blogga igen?

Hallå.

Vem trodde att jag skulle börja blogga igen? hmm, ja inte jag iaf. :)
Men tänkte försöka skriva iaf varannan dag, och ni som kommer få läsa lär nog få läsa hur mina dagar har varit, tankar och funderingar m.m.


Min kväll har varit väldigt lugn för att vara en Fredag men det är faktiskt väldigt skönt. Iaf då man tänker på hur alla andra kommer må dagen efter!:)
Sitter hemma hoss Bella & vi ska väl gå ner och hämta tvätten snart, sen blir det väl filmer som kommer gå på tv´n ikväll. Annars så händer det inte så mycket mer.

Man kanske skriver ett inlägg innan man går o lägger sig!=)
Så hoppas alla kommer få en kanon fredag kväll.
Och tack till Zewe som gjorde bloggen.

Ciao Ciao


Testing

Testing testing

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0